vr 16 nov.

|

Zaal Bart

FILET DE SAX (Premiere)

"Filet de sax" Een knotsgekke komedie van Peter Kremel in een regie van Torre Marquenie.

Registratie is afgesloten
Terug
FILET DE SAX (Premiere)

Tijd en locatie

16 nov. 2018 20:15

Zaal Bart, Sint-Bartholomeusstraat 9, 2170 Antwerpen, België

Over het evenement

René en Germaine zijn een ouder koppel waarvan René sinds enkele jaren op prepensioen is. Hij ligt volledig onder de ‘sloef’ van Germaine en vindt sinds zijn prepensioen elke dag zijn dagtaken met krijt op een groot bord geschreven in de leefkamer. Hierdoor heeft René weinig tijd voor zichzelf en zijn hobby’s. Hij wentelt zich in zijn slachtofferrol en schreeuwt zijn onmacht en frustratie uit tegenover de postbode en de buurvrouw. Hij tracht onder zijn taken uit te geraken maar wordt telkens verbaal overdonderd door zijn vrouw waardoor hij steeds weer besluit in zijn slavenrollertje te blijven om zo de kerk in het midden te houden.

Op een gegeven dag krijgt Germaine een brief van haar zuster Angèle, die zij jaren niet heeft gezien, met het bericht dat zij met haar nieuwe vriend (ze heeft er ondertussen al verscheidene versleten) op bezoek komt. Paniek alom en zeker wanneer door het laattijdig leveren van de brief het bezoek reeds voor de volgende dag is voorzien. Angèle is rijk, Germaine niet. Maar toch heeft ze steeds de schijn hoog gehouden. Wanneer Angèle en haar nieuwe vriend, een Duitser, op bezoek komen ontstaan er chaotische misverstanden en hilarische situaties die een amusante apotheose tot gevolg hebben.

---

Cast:

Mariette Laurijssens

Dirk Laruelle

Sarra Voorspoels

Rosario Di Rubbo

Linda Jacobs

Ludwig Dieleman

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Normaal

  €10

  Betaling via overschrijving worden maximum tot 1 week voor de eerste voorstelling aanvaard. De reservatie is pas bevestigd na ontvangst van het verschuldigd bedrag (bij overschrijving kan dit tot 4 dagen duren.). Plaatsaanduidingen zullen klaar liggen aan de kassa, op vertoon van uw betaald print ticket.

  €10

  0

  €0

 • Korting 60+ of CJP

  €9

  Dit ticket is enkel geldig met geldig bewijs voor jouw korting. Betaling via overschrijving worden maximum tot 1 week voor de eerste voorstelling aanvaard. De reservatie is pas bevestigd na ontvangst van het verschuldigd bedrag (bij overschrijving kan dit tot 4 dagen duren.). Plaatsaanduidingen zullen klaar liggen aan de kassa, op vertoon van uw betaald print ticket.

  €9

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement