zo 24 feb.

|

Zaal Bart

Jan rap en z'n maat (Matiné)

'Jan rap en z'n maat', een toneelstuk van Yvonne Keuls naar haar gelijknamige boek in een regie van Anita Schooliers.

Registratie is afgesloten
Terug
Jan rap en z'n maat (Matiné)

Tijd en locatie

24 feb. 2019 15:00

Zaal Bart, Sint-Bartholomeusstraat 9, 2170 Antwerpen, België

Over het evenement

Het verhaal draait om een pas geopend opvangtehuis voor ontspoorde jongeren. De opvangers en begeleiders zijn hoogopgeleide academici, die maar weinig praktijkervaring hebben. De jongeren zwerven al langer op straat of gaan van tehuis naar tehuis. Ze zijn dus opgevoed door 'Jan rap en z'n maat', een uitdrukking die zoveel betekent als 'het volk van de straat'.

Omdat de jongeren hierdoor moeite hebben met het samenleven met anderen, zorgt dit voor conflicten. Zeker als het mis gaat met een van de ontspoorde jongeren, lijkt alles in het honderd te lopen.

Cast:

Merel Theuns

Melissa Vanderperre

Jens Goossens

Amber Waltens

Kevin Van Ruyssevelt

Rebecca Paternotte

Hanne Brinkers

Kevin Paternotte

Torre Marquenie

Glenn Callay

& Rosario Di Rubbo

Regie: Anita Schooliers

Regie-Ass: Mariette Laurijssens

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Normaal

  €10

  Betaling via overschrijving worden maximum tot 1 week voor de eerste voorstelling aanvaard. De reservatie is pas bevestigd na ontvangst van het verschuldigd bedrag (bij overschrijving kan dit tot 4 dagen duren.). Plaatsaanduidingen zullen klaar liggen aan de kassa, op vertoon van uw betaald print ticket.

  €10

  0

  €0

 • Korting 60+ of CJP

  €9

  Dit ticket is enkel geldig met geldig bewijs voor jouw korting. Betaling via overschrijving worden maximum tot 1 week voor de eerste voorstelling aanvaard. De reservatie is pas bevestigd na ontvangst van het verschuldigd bedrag (bij overschrijving kan dit tot 4 dagen duren.). Plaatsaanduidingen zullen klaar liggen aan de kassa, op vertoon van uw betaald print ticket.

  €9

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement