top of page

Kevin Van Ruyssevelt

Geboortedatum: 19 april 1999

Rol in Anne Frank en Ik: Eddie Valley/Edouard Vallee ~ 14j -16j

Schaduw van Jack/Jacques. Onzeker, komiek van de klas, probeert te veel stoer en “cool” te zijn. Onvolwassen, maar erg grappig.

Waarom ben je gaan acteren?

Dit was een kinderdroom van mij. Als we in de lagere school een dialoog moesten voorbrengen, kwam ik niet enkel af met woordjes die ik vanbuiten had gestudeerd, maar ik kwam volledig met een kostuum, pruik en een attitude.

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Dat is lastig, ik ben een open boek, dat constant maar doorratelt met nieuwe verhalen.

Wat is jouw slechtste gewoonte?

Alles uitstellen tot het laatste moment. Maar dan ook echt altijd!

Als je door de tijd terug kon reizen, welk advies zou je jezelf geven?

Laat jezelf door niemand en niets tegenhouden. Doe wat je graag doet en koop genoeg Carapils in de lente van 2017, want er zal iets misgaan in de brouwerij en je wilt daarop voorbereid zijn.

Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt?

Aan mij zouden ze beter vragen wat het normaalste is dat ik ooit heb gedaan. Ik heb mijn haar roze gekleurd, heb naakt over een gebergte gehuppeld (toen een boer zijn gras aan het maaien was, in Oostenrijk). Ik ben om 7 uur ‘s morgens gaan pintenlieren in Slovakije met mensen die ik niet eens kende, ik ben uit een rijdende trein gesprongen, ik ben gaan naaktzwemmen met een groep, enz.…  Het ergste is dat al deze momenten gebeurden tijdens het scoutskamp met de Jins.

Hoe denk je dat je beste vrienden je zouden beschrijven in 3 woorden?

Behulpzaam, vriendelijk, feestbeest.

Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Ik weet al niet waar ik mezelf volgende week zie, laat staan over 10 jaar. Ik hoop dat ik verder zal kunnen acteren en van mijn droom, mijn beroep maken. En dat terwijl ik gezellig met mijn vriendin samenwoon en geniet van het leven. Huisje, tuintje, kindje en een goed gevulde barkast!

Heb je een (favoriete) kledingstuk? Welk en waarom?

Mijn petjes! Ik spaar petjes van New Era en heb er nog ettelijke anderen. Ik draag er dagelijks één, Ik kan niet zonder. Ik gebruik ze tegen de zon, als attribuut voor het dansen en omdat ik te tam ben om mijn haar deftig te leggen. Mensen zien mij meer mét een petje dan zonder.

Als je iemand kon ontmoeten in de wereld, dood of levend, wie zou dat zijn?

Chester Bennington, de overleden zanger van Linkin park. Omdat ik hun laatste optreden op rock Werchter niet kon gaan aanschouwen en ze toch wel ooit live wou zien. :’(  Rest in peace, Chester.

Wat is je grootste droom?

Om een professionele acteur te worden, Iemand waar mensen naar opkijken, Iemand die boeiende verhalen kan vertellen, iemand die mensen kan inspireren om in hunzelf te geloven en hun dromen na te streven.

Wat vind je het allerleukste om te doen?

Rustig met vrienden van de scouts chillen in de lokalen, wat pongen, losgaan op Russische slav of gewoon uren slapen, daar ben ik blijkbaar ook heel goed in.

Wat was het moeilijkste wat je ooit gedaan hebt?

Toegeven dat ik fout ben, want ik weet dat ik het altijd juist heb. :P

Wat is je laatste ervaring waardoor je een sterker persoon bent geworden?

Brake up met m’n ex. Ik ben meer voor mezelf durven opkomen en gaan doen wat ik zelf wil, niet wat een ander wilt dat ik doe.

Wanneer was je voor het laatst nerveus?

Tijdens mijn auto-rijexamen…… man, man, man, wat was me dat, 2 fietsers gemist, had extra bonuspunten kunnen hebben. :p

Welk verhaal vertelt jouw familie altijd over jou?

Dat ik te vroeg geboren ben en daardoor de verjaardag van mijn moeder om zeep heb geholpen, ik ben namelijk geboren op haar verjaardag. En ze zeggen ook dat ik ben verwisseld in de couveuse, dat is niet zo, maar ze zeggen het toch, omdat ze toch één of andere reden moeten hebben, om te verklaren waar het fout ging met mij. XD

bottom of page